Wietplantage ontruimen? Bel ons!

Bent u eigenaar van een huis of pand, wilt u uw ruimte verhuren of verkopen en bent u op zoek naar specialisten die helpen uw hennepkwekerij te ontruimen? Dan bent u bij Wietplantage Ontruiming aan het juiste adres! Illegale wietplantages kunnen zorgen voor veel schade aan uw huis of bedrijfspand. Een wietplantage heeft warmte en vocht nodig en vaak knapt uw ruimte daar niet van op. Voor de benodigde apparatuur is het vaak nodig dat er gaten in uw plafond of muren worden gemaakt. Het vocht dat nodig is voor de wietplantage zorgt er voor dat gips afbrokkelt of er schimmel ontstaat. Gelukkig is Wietplantage Ontruiming dé expert die u helpt de hennepkwekerij te ontruimen. Meer informatie? Neem contact op met Wietplantage Ontruiming.

Werkwijze van Wietplantage Ontruiming

Als u ervoor kiest om uw wietplantage te laten ontruimen door onze specialisten, is het handig om te weten wat onze werkwijze is. Wanneer u contact met ons heeft opgenomen dan komen wij zo snel mogelijk bij u langs om de schade te bekijken. We stellen een offerte op. Zodra u die heeft goedgekeurd en de politie de ruimte heeft vrijgegegeven, dan gaan wij aan de slag. Om de hennepkwekerij te ontruimen, ondernemen wij het volgende:

  • Weghalen van schimmel haarden
  • Verwijderen van elektrische bedrading
  • Demonteren van de installaties, stellages en apparatuur
  • Herstellen van schade
  • Afvoeren van afval en schadelijke stoffen

Wietplant onder een lamp

Over Wietplantage Ontruiming

Wietplantage Ontruiming is in staat om uw wietplantage te ontruimen en de schade te herstellen. Wij zijn een bedrijf met jarenlange ervaring. U kunt ons dag en nacht bereiken en wij zijn elke dag van de week beschikbaar. Ons doel is om een wietplantage te ontruimen en de schade die er is door een hennepkwekerij volledig te herstellen. Wij kunnen binnen één dag uw ruimte ontruimen. Wietplantage Ontruiming werkt zeer concreet en daarnaast werken wij goed samen met justitie. Bij ons krijgt u de laagste prijs. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website.

Meer informatie? Neem contact op!

Heeft u schade aan uw huis of pand en zoekt u een bedrijf dat u helpt om de hennepkwekerij te ontruimen? Wietplantage Ontruiming helpt u graag. Om een vrijblijvende offerte te ontvangen kunt u uw gegevens invullen op onze website. U kunt ons ook bereiken door te bellen: 06-24777748 of mail naar: info@wietplantageontruiming.nl. De specialisten van Wietplantage Ontruiming helpen u graag om de wietplantage te ontruimen!

070-7446116