Situaties waarin u van uw inboedel af moet

Er zijn diverse omstandigheden waardoor u in een situatie kunt komen waarbij u snel van uw inboedel af moet. Denk hierbij aan een baan in het buitenland, een verhuizing naar een kleiner huis of een erfenis waarvan u niet alle spullen wilt behouden. Totaal Ontruimingen biedt u hier dé oplossing voor! Wij kunnen uw inboedel opkopen, graag vertellen wij u hier meer over.

inboedel aan het verhuizen

Zorgeloos uw inboedel laten opkopen

Eigenaar van totaalontruiming

Tijdens deze drukke periode wilt u misschien maar al te graag van deze spullen af zijn. Misschien heeft u ook nog niet de tijd gehad om alles goed te doorlopen, weet u welke spullen van grote waarde zijn? Dit hoeft niet alleen emotionele waarde te zijn, maar kan ook waarde in euro’s betekenen. Bij Totaal Ontruimingen bieden wij u graag geheel kosteloos een passend bedrag aan waarbij u afscheid kunt nemen van uw inboedel. Wilt u de woning, appartement of bedrijfsruimte graag bezemschoon opgeleverd hebben? Dit is geen probleem! Op verzoek verzorgen wij zelfs de gehele verhuizing.

Redenen voor woningontruiming in Wijk bij Duurstede

Er zijn diverse redenen voor een woningontruiming. Een van de meest voorkomende redenen is het overlijden van de huiseigenaar. Andere redenen kunnen zijn: het verhuizen naar een verpleeghuis, samenwonen, huwelijk, echtscheiding of zakelijk faillissement. Door een woningontruiming in Wijk bij Duurstede te regelen wordt het huis startklaar gemaakt voor de nieuwe bewoners.

Ontruiming van een woning

Woningontruiming en reparatie

Tijdens een gesprek overleggen wij met u wat uw wensen en eisen zijn, zodat wij zo goed mogelijk voor u aan de slag kunnen gaan. Zien wij kleine beschadigingen in het huis, dan repareren wij die. Denk hierbij aan kleine gaten in de muren, het wegwerken van kabels en het verwijderen van gordijnrails en zonneschermen.

Laat woningontruiming in Wijk bij Duurstede door ons doen

Een woningontruiming valt vaak in een zware periode, vlak nadat de huiseigenaar is overleden. Maak het uzelf makkelijker door de woningontruiming in Wijk bij Duurstede uit handen te geven. Wij zorgen ervoor dat het huis compleet leeggehaald wordt en bezemschoon wordt opgeleverd. Zo kunt u zich focussen op het verwerken van emoties of het regelen van andere zaken rondom het overlijden van uw dierbare.

Vele verhuisdozen gevuld met inboedel dat ontruimt is door totaalontruiming utrecht

Meer weten over woningontruiming in Wijk bij Duurstede?

Voor een woningontruiming in Wijk bij Duurstede of Cothen wordt er keer op keer gekozen voor Totaal Ontruimingen. Niet alleen vanwege onze goede aanpak, maar ook dankzij onze lage prijzen. Bel vandaag nog naar 026 8484 095, zodat de woning binnen no-time bezemschoon wordt opgeleverd. U kunt ook het contactformulier op deze website invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Een woningontruiming in Wijk bij Duurstede of Cothen was nog nooit zo snel voor elkaar!

070-7446116