Situaties waarin u van uw inboedel af moet

Er zijn diverse omstandigheden waardoor u in een situatie kunt komen waarbij u snel van uw inboedel af moet. Denk hierbij aan een baan in het buitenland, een verhuizing naar een kleiner huis of een erfenis waarvan u niet alle spullen wilt behouden. Totaal Ontruimingen biedt u hier dé oplossing voor! Wij kunnen uw inboedel opkopen, graag vertellen wij u hier meer over.

inboedel aan het verhuizen

Zorgeloos uw inboedel laten opkopen

Eigenaar van totaalontruiming

Tijdens deze drukke periode wilt u misschien maar al te graag van deze spullen af zijn. Misschien heeft u ook nog niet de tijd gehad om alles goed te doorlopen, weet u welke spullen van grote waarde zijn? Dit hoeft niet alleen emotionele waarde te zijn, maar kan ook waarde in euro’s betekenen. Bij Totaal Ontruimingen bieden wij u graag geheel kosteloos een passend bedrag aan waarbij u afscheid kunt nemen van uw inboedel. Wilt u de woning, appartement of bedrijfsruimte graag bezemschoon opgeleverd hebben? Dit is geen probleem! Op verzoek verzorgen wij zelfs de gehele verhuizing.

Bedrijfs inboedel opkopen

Door omstandigheden kan er een situatie ontstaan waardoor u snel van de inboedel van uw bedrijf af moet. Uw bedrijf kan bijvoorbeeld failliet zijn of de inboedel moet bij een ander pand ondergebracht worden. Wij kunnen uw bedrijfs inboedel opkopen en vervolgens de ruimte op een professionele en efficiënte wijze ontruimen. Dit vergt een strakke planning die Totaal Ontruimingen biedt. Wij leveren de kantoorruimte bezemschoon aan.

Ontruiming van een woning

Seniorenverhuizing

Voor veel ouderen is het normaal dat zij op oudere leeftijd verhuizen naar een kleinere woning, waar het onderhoud aan het huis beter te doen is. Doordat het nieuwe huis kleiner is, is het niet altijd mogelijk om al het meubilair mee te nemen. Wij bieden aan om de gehele verhuizing op ons te nemen en mogelijk ook een deel van het meubilair op te kopen. En dit allemaal voor een schappelijke prijs. Laat uw inboedel deels opkopen door Totaal Ontruimingen, zo weet u zeker dat uw oude meubilair goed terecht komt.

Vele verhuisdozen gevuld met inboedel dat ontruimt is door totaalontruiming utrecht

Meer weten over inboedel opkopen?

Dankzij Totaal Ontruimingen kunt u sancties voorkomen en wordt het huis of het bedrijfspand in nette staat opgeleverd. Wij zorgen ervoor dat uw huis of pand bezemschoon is, nadat de inboedel is gekocht. Veel mensen kiezen voor Totaal Ontruimingen dankzij onze professionele aanpak, maar ook vanwege onze lage prijzen. Wacht niet langer en laat uw inboedel opkopen. Bel vandaag nog naar 0624777748. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Uw inboedel laten opkopen was nog nooit zo eenvoudig!