Verhuizing of sluiting van bedrijf

Gaat uw bedrijf binnenkort verhuizen of sluiten en wilt u liever niet zelf het huidige pand leeghalen? U heeft het bijvoorbeeld te druk of u vindt het lastig om uw bedrijf te ontruimen na de sluiting? Geen zorgen, Totaal Ontruimingen zorgt voor een totale bedrijfsontruiming waarin uw pand leeggehaald en bezemschoon achtergelaten wordt.

Wat wordt er gedaan bij een bedrijfsontruiming

Waar moet u aan denken bij een bedrijfsontruiming? Bij een bedrijfsontruiming wordt een bedrijfspand geheel of gedeeltelijk ontruimd en schoon opgeleverd. Totaal Ontruimingen haalt onder andere fabriekshallen, kantoorruimtes, winkels en magazijnen leeg. Vaak worden hierbij ook de vloerbedekking, systeemplafonds en wanden weggehaald. Wij doen dit natuurlijk alleen wanneer u dat wilt. Blijft u met veel inboedel zitten? Dan kunnen wij de inboedel van u opkopen. Zodra de bedrijfsontruiming compleet is brengen wij de ruimte terug in de originele staat, zodat het pand verkocht of verhuurt kan worden.

ontruiming door totaalontruiming in utrecht

Snelle bedrijfsontruiming

Wanneer u schade heeft in het pand is het verstandig om uw pand te laten ontruimen. Hoe sneller uw pand ontruimd is, hoe makkelijker wij de schade kunnen herstellen. Heeft u een koper op het oog? Een vlotte ontruiming zal ook interessant zijn voor de koper. Zo kunnen zij snel hun bedrijf opstarten. Een leeg pand is dan ook sneller verkocht of verhuurt. Zeker wanneer ook het oude tapijt en de inboedel weggehaald zijn.

Eigenaar van totaalontruiming

Totaal Ontruimingen volgt uw wensen

Wij zullen samen met u overleggen wat er bij uw pand gedaan moet worden. Ook bekijken wij in hoeverre het pand al is leeggehaald. Zo weten wij welke werkzaamheden nog uitgevoerd moeten worden. Heeft u de voorkeur voor alleen een pand ontruiming en hoeft het niet bezemschoon achtergelaten te worden? Ook dat kan! Wij gaan geheel naar uw wensen aan de slag.

Werkwijze bij bedrijfsontruiming

Om het voor u makkelijker te maken hebben wij een overzicht gemaakt met de mogelijke werkzaamheden die wij in uw pand kunnen uitvoeren:

  • Het opslaan van bruikbare goederen
  • Inboedel of kantoorinventaris opkopen
  • Herstelwerkzaamheden in het pand
  • Archiefvernietiging
  • Het verwijderen van chemisch afval, plavuizen, tapijt, parket en wit- en bruingoed
  • Het demonteren van cabines, wanden, units, machines, stellingen en meer
  • Ontruiming na brandschade

Meer weten over bedrijfsontruiming?

Wilt u graag hulp bij de bedrijfsontruiming? Totaal Ontruimingen helpt u graag verder, zodat u rustig kunt afbouwen of verhuizen. Wilt u ons graag bereiken? Dat kan door te bellen naar 0624777748 of het contactformulier op deze website in te vullen. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar. Een bedrijfsontruiming is met Totaal Ontruimingen zo gedaan!

verhuisbedrijf totaalontruiming aan het werk