Als nabestaande alles regelen

Een overlijden komt vaak onverwachts en is zacht uitgedrukt vaak een vervelend moment. Wanneer iemand in uw familie komt te overlijden is de kans aanwezig dat u als nabestaande de ontruiming na overlijden moet regelen. Dit kan bijvoorbeeld het leeghalen en schoonmaken van het huis van de overledene zijn. Met Totaal Ontruimingen staat u daar niet alleen voor! Wij vertellen u graag meer over de werkwijze bij een ontruiming na overlijden die wij hanteren.

hondje in een verhuisdoos van totaalontruiming in utrecht

Spullen en emoties

Verhuisdozen in de vrachtwagen van totaalontruiming utrecht

Het huis leegruimen na het overlijden van een dierbare is geen gemakkelijke taak. Veel spullen die in het huis staan zullen herinneringen en emoties voor u oproepen. Dit kan ervoor zorgen dat het lastig is om er afscheid van te nemen. Als het even kon, zou u misschien wel alles willen meenemen? Voor u het weet staat uw eigen huis vol. Daarnaast heeft u ook maar weinig tijd om alles te regelen. Met Totaal Ontruimingen staat u er niet alleen voor.

Ontruiming na overlijden overlaten door Totaal Ontruimingen

Doordat u naast het leegruimen van de woning ook genoeg andere taak heeft om te regelen, kunt u de ontruiming na overlijden het beste aan een professioneel bedrijf overlaten. Naast het leeghalen zorgt Totaal Ontruimingen er ook voor dat de woning bezemschoon is. Wij ontruimen de woning vaak sneller en efficiënter dan familieleden, dit is mogelijk doordat wij geen emotionele binding met de spullen hebben. U krijgt natuurlijk wel de mogelijkheid om eerst zelf alle dierbare spullen uit het huis mee te nemen en eventueel alvast in een opslag te plaatsen.

Eigenaar van totaalontruiming

Ontruimingen voor diverse situaties

Totaal Ontruimingen verzorgt ontruimingen ook voor andere situaties. Wij ontruimen woningen na een overlijden, een verhuizing naar een verpleeghuis, samenwonen, huwelijk, echtscheiding of een zakelijk faillissement. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij op een professionele en efficiënte manier huizen leeg te maken en bezemschoon te leveren. Heeft de overledene ook nog een inboedel staan die u niet zelf wilt bewaren, dan kunnen wij die voor een zachte prijs opkopen.

Vele verhuisdozen gevuld met inboedel dat ontruimt is door totaalontruiming utrecht

Meer weten over ontruiming na overlijden?

Wilt u graag hulp bij de ontruiming na een overlijden? Geen zorgen, Totaal Ontruimingen helpt u verder zodat u zich kunt focussen op de overige taken. Zo houdt u meer tijd over om goed over de overledene te kunnen rouwen. U kunt ons elke dag van de week bereiken. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of kijk op onze website. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0624777748. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.