Woning ontruimen: een arbeidsintensieve klus

Een woning ontruimen is niet iets wat u dagelijks doet. Een huis leeghalen kan dan wel gemakkelijk klinken, maar in de praktijk valt dit vaak flink tegen. Zeker wanneer de oude bewoner veel spullen achterlaat kan het een arbeidsintensieve klus zijn. Laat daarom de woning ontruimen door Totaal Ontruimingen, professional in woningontruimingen.

inboedel aan het verhuizen

Met Totaal Ontruimingen staat u er niet alleen voor

Personeel van totaalontruiming utrecht

Samen met u kijken wij naar de redenen voor de ontruiming. Zeker wanneer het niet uw eigen woning betreft kan een ontruiming lastig zijn. Bent u net een dierbaar persoon verloren en moet u zijn of haar huis leeghalen? Met Totaal Ontruimingen staat u daar niet alleen voor. Dankzij onze hulp kunt u rustig uw emoties verwerken, terwijl wij voor u aan de slag gaan in het huis van de overledene. Wij zijn dé betrouwbare en professionele specialist in woningontruimingen. Met onze discrete werkwijze en goede zorg voor de inboedel gaan wij verantwoord aan de slag met de woningontruiming.

Wat Totaal Ontruimingen voor u doet

In de meeste gevallen ontruimen wij woningen vanwege een overlijden, een verhuizing naar een verpleeghuis, twee mensen die gaan samenwonen, huwelijk, echtscheiding of zakelijk faillissement. Maar wat wij ook doen is het startklaar maken van woningen voor nieuwe bewoners. Dit kan zijn het verwijderen van alle aanwezige boedel, schilderijen, meubels tot het slopen van de keuken en de badkamer.

verhuizing van inboedel door totaalontruiming in utrecht

Kleine reparaties in het huis

Wij vinden het belangrijk dat u duidelijk uw wensen en eisen aan ons verteld, zodat wij zo goed mogelijk voor u aan de slag kunnen. Wij kunnen als professioneel ontruimingsbedrijf zeer efficiënt en vakkundig de woning ontruimen. Mocht u graag een kleine reparatie in het huis willen? Ook dat kan Totaal Ontruimingen voor u doen. Denk hierbij aan gaten vullen, elektrische draden wegwerken, gordijnrails of zonneschermen weghalen of een volledige vloer verwijderen.

Sentimentele waarde in het huis

Wij realiseren ons dat de spullen in het huis van uw dierbare van grote sentimentele waarde kunnen zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring behandelen wij al de inboedel met de grootste zorg. Wij gooien dus niets zomaar weg. Weet u niet wat u met de spullen wilt doen? Dan kunt u overwegen om ons de spullen een aan goed doel te laten schenken. Heeft u bepaalde spullen die u graag zelf wilt bewaren? Dan leggen wij deze spullen netjes voor u opzij.

Vele verhuisdozen gevuld met inboedel dat ontruimt is door totaalontruiming utrecht

Meer weten over woningontruiming?

Dankzij onze servicegerichtheid en klantvriendelijkheid wordt er keer op keer gekozen voor Totaal Ontruimingen. Niet alleen vanwege onze professionele aanpak, maar ook dankzij onze lage prijzen. Wacht niet langer met een woningontruiming en bel ons vandaag nog op 0624777748. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Een woning ontruimen was nog nooit zo eenvoudig dankzij Totaal Ontruimingen!