Ontruimen

De meest voorkomende redenen voor het ontruimen van een woning is bij overlijden, faillissement of emigratie. Dit is een ingrijpende en soms emotionele situatie, waar u niet dagelijks mee te maken heeft. Door dit uit te besteden aan een professioneel bedrijf die hierin gespecialiseerd is ontnemen wij deze stressvolle taak uit uw handen. U kunt zich focussen op belangrijkere zaken. Wetende dat de ontruiming in goede handen is. Wij hebben als bedrijf jarenlange ervaring en gaan uitermate secuur te werk bij het ontruimen van de woning.

Servicegericht

Onze klantvriendelijke en servicegerichte instelling onderscheid zich van de concurrenten. Door jarenlange ervaring en professionele houding weten wij de belangen van onze klanten om te zetten in daden. Door goed te luisteren naar de klant en de belangen mee te nemen in het proces zijn wij in staat om u optimaal van dienst te zijn en al uw ontruimings zorgen uit handen te nemen.

Bezemschoon ontruimen

Bij een woningontruiming leveren wij de woning desgewenst bezemschoon op. Dat betekend dat wij alle objecten uit uw woning verwijderen en afvoeren. Ook ontruimen wij eventueel aanwezig tapijt uit de woning en leveren het schoon op. Indien u spoed heeft bij de ontruiming staan wij klaar om u snel tot dienst te zijn. Wij gaan snel maar zorgvuldig te werk. Maar voordat wij kunnen beginnen aan uw ontruiming komen wij op bezoek voor een korte inventarisatie. Zodat wij u advies en een factuur op maat kunnen aanbieden. Vervolgens kunt u beslissen of u de ontruiming van de woning door ons wenst uit te voeren.

Prijs / kosten ontruimen

Wij stellen voor u graag, gratis en vrijblijvend een offerte op voor een woningontruiming. U krijgt van ons alle ruimte om na te denken, vragen te stellen en de offerte eventueel bij te laten stellen. Mail ons op utrecht@totaalontruimingen.nl.