Inboedel opruimen

Wij bieden u de service en hulp bij het opruimen van de inboedel en het ontruimen van de ouderlijke woning. Het ontruimen van inboedel kan soms een lastige taak zijn, hiervoor kunt u onze professionals inschakelen. Alle spullen zoals de overgebleven meubelen, huisraad, inboedel, kleding, serviezen, boeken en misschien wat rommel kunnen wij voor u leegruimen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen van kamers, huizen, flats, appartementen, etagewoningen, eengezinswoningen, aanleunwoningen, inleunwoningen en noem maar op. Zowel eigendom als huur. Bel ons gerust voor meer informatie.

Wat ons uniek maakt

  • Service gerichte woning ontruiming
  • Bezemschoon opgeleverd
  • Zorgvuldig en snel
  • Gratis en vrijblijvend een offerte
  • Altijd de scherpste prijs
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 1500 tevreden klanten gingen u voor
  • Gemotiveerde en flexibele werknemers
Ontruiming van een woning

Totale inboedel ontruiming voor uw woning

Regelmatig komt het voor dat wij een inboedel ontruimen waarbij het gaat om een sterftegeval, scheiding of faillissement. Dit gaat in veel gevallen gepaard met veel emotie, waarbij het geen optie is om zelf de inboedel te ontruimen. In dat geval komen wij graag voor u in actie. Wij zorgen er bij een inboedel ontruiming voor dat het hele pand compleet leeggehaald wordt en volledig vrij is van meubilair, gordijnen, vloerbedekking en andere losse onderdelen die niet aan het pand toebehoren. Desgewenst kunnen wij naast inboedel ontruimen, zorgen voor het vullen van gaten en kleine reparatie werkzaamheden, zodat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken.

inboedelontruiming

Schakel Utrecht Totaal ontruimingen in

De servicegerichte en klantvriendelijke manier van ontruimen is voor veel mensen een belangrijke reden om voor ons te kiezen. Daarbij hanteren wij lage prijzen en zijn wij in staat de woning bezemschoon op te leveren. Wacht niet langer met een inboedel ontruiming en bel ons vandaag nog op 0624777748 of mail ons op utrecht@totaalontruimngen.nl. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw inboedel te ontruimen.