Woningontruiming: naar een verpleeghuis verhuizen

Een professionele woningontruiming in Eemnes is verstandig wanneer u merkt dat u het lastig vindt om de dagelijkse taken in huis uit te voeren. Wellicht is het een lastige keuze, maar met de zorg in een verpleeghuis kunt u op een fijne manier de dagelijkse klusjes over laten aan verzorgenden. Door een woningontruiming in uw oude woning in Eemnes over te laten aan Totaal Ontruimingen, kunt u gemakkelijk overstappen naar een fijne woning in een verpleeghuis.

inboedel aan het verhuizen

Dankzij Totaal Ontruimingen staat u er niet alleen voor

Eigenaar van totaalontruiming

Wij vinden het belangrijk dat u duidelijk uw wensen aan ons laat weten. Vindt u het bijvoorbeeld lastig om te kiezen welke spullen u mee wilt nemen naar het verpleeghuis en welke spullen aan familie gedoneerd mogen worden? Dankzij Totaal Ontruimingen staat u daar niet alleen voor. Voor een zachte prijs kopen wij de overige inboedel van u op, zodat u zich daar niet over hoeft te bekommeren.

Alle andere redenen voor een woningontruiming

Een woningontruiming in Eemnes komt ook vaak voor wanneer de eigenaar van een huis overlijdt. Andere redenen kunnen ook samenwonen, huwelijk, echtscheiding en zakelijk faillissement zijn. In het laatste geval ruimen wij het kantoor op, zodat deze bezemschoon opgeleverd wordt.

verhuizing van inboedel door totaalontruiming in utrecht

Woningontruiming en reparaties in Eemnes

Naast het ontruimen van uw oude woning, voeren wij ook eventuele reparaties uit. Heeft u van de woningbouwvereniging gehoord dat u ook de badkamer en de keuken eruit moet laten slopen? Dat is geen probleem voor Totaal Ontruimingen. Wanneer nodig verwijderen wij vloeren, vullen wij kleine gaten in muren, werken wij elektrische kabels weg en verwijderen we zonneschermen en gordijnrails.

Woningontruiming Eemnes na overlijden

Bij het overlijden van de huiseigenaar, dit kan bijvoorbeeld een familielid of dierbare van u zijn, gaan wij met grote zorg aan de slag. Omdat dit niet uw eigen huis is kan het lastig zijn om de juiste keuzes betreft de inboedel te maken. Wilt u graag bepaalde spullen hebben? Dan leggen wij deze voor u opzij. Mag de overige inboedel weg? Dan kopen wij deze van u op of doneren wij deze aan een goed doel.

Vele verhuisdozen gevuld met inboedel dat ontruimt is door totaalontruiming utrecht

Meer weten over woningontruiming in Eemnes?

Dankzij onze service en klantvriendelijkheid wordt er keer op keer gekozen voor Totaal Ontruimingen. Niet alleen vanwege onze professionele aanpak, maar ook dankzij onze goede prijzen. Bel vandaag nog naar 0624777748. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Een woningontruiming in Eemnes was nog nooit zo snel gedaan!