Huis ontruimen in Houten

Een woningontruiming in Houten is niet iets wat u dagelijks doet. Een woningontruiming kan dan wel gemakkelijk klinken, maar helaas is dit vaak niet het geval. Zeker niet wanneer de vorige eigenaar veel inboedel laat staan. Laat de woning daarom ontruimen door een professioneel woningontruiming bedrijf in Houten: Totaal Ontruimingen!

inboedel aan het verhuizen

Met Totaal Ontruimingen staat u er niet alleen voor

Personeel van totaalontruiming utrecht

Samen met u bespreken we wat er allemaal in de woning gedaan moet worden. Wanneer de woning niet van uzelf is, kan het lastig zijn om de juiste keuzes te maken. Wat moet er weg en wat wilt u bewaren? Samen met Totaal Ontruimingen staat u daar niet alleen voor. Woningontruimingen in Houten was nog nooit zo makkelijk! Wij ervaren geen emotionele band met het huis of de inboedel, hierdoor kunnen wij snel en efficiënt aan de slag. Zo kunt u rustig alle zaken op orde krijgen en zorgen wij ervoor dat de woning leeg en schoon opgeleverd wordt.

Diverse redenen voor woningontruiming

Een woningontruiming is vaak het gevolg van het overlijden van de huiseigenaar. Andere redenen voor het leeghalen van een huis kunnen zijn: een verhuizing naar een verpleeghuis, samenwonen, huwelijk, echtscheiding en zakelijk faillissement. Wij zorgen naast het leeghalen van het huis er ook voor dat de woning startklaar is voor de nieuwe bewoners. Hierbij verwijderen wij alle aanwezige inboedel en zorgen we eventueel ook voor de sloop van de badkamer en keuken.

ontruiming door totaalontruiming in utrecht

Wat doet Totaal Ontruimingen voor u in Houten?

Wij streven naar het beste eindresultaat, daarom willen wij graag uw wensen en eisen horen. Zodat wij zo efficiënt mogelijk voor u aan de slag kunnen gaan. Is er schade aan het huis? Een kleine reparatie hebben wij zo uitgevoerd. Totaal Ontruimingen voert naast woningontruiming in Houten ook taken uit zoals het vullen van gaten, draden wegwerken en het weghalen van zonneschermen en gordijnrails.

Woningontruiming in Houten: snel opgeruimd

Wanneer u het huis van een overleden dierbare moet leeghalen, dan kunnen de spullen van grote sentimentele waarde zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring met het leeghalen van huizen, kunnen wij efficiënt aan de slag. U krijgt van ons natuurlijk de tijd om eerst zelf door alle spullen te gaan.

Vele verhuisdozen gevuld met inboedel dat ontruimt is door totaalontruiming utrecht

Meer weten over woningontruiming in Houten?

Voor een woningontruiming in Houten wordt keer op keer gekozen voor Totaal Ontruimingen. Niet alleen vanwege onze professionele aanpak, maar ook dankzij onze lage prijzen. Bel vandaag nog naar 0624777748, zodat het huis binnen no-time bezemschoon is. U kunt ook het contactformulier op deze website invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Woningontruiming in Houten was nog nooit zo eenvoudig.