Een woningontruiming in Oudewater

Voor een uitstekende woningontruiming in Oudewater moet u bij Totaal Ontruimingen zijn. Gaat u binnenkort trouwen en in een nieuw huis wonen? Dankzij Totaal Ontruimingen is het oude huis binnen no-time leeggehaald. Daarnaast leveren wij de oude woning bezemschoon op. Dankzij woningontruiming in Oudewater kunt u alle tijd steken in het inrichten van uw nieuwe woning.

inboedel aan het verhuizen

Uw keuzes betreft inboedel in Oudewater

Eigenaar van totaalontruiming

Wij vinden een goede communicatie met onze klanten belangrijk. Door uw wensen en eisen aan ons duidelijk te maken, kunnen wij voor het beste eindresultaat zorgen. Wilt u bijvoorbeeld alleen bepaalde meubels meenemen naar het nieuwe huis en de overige inboedel laten staan? Dat kan! Wij kopen de overige inboedel graag van u op.

Redenen voor een woningontruiming in Oudewater

Naast het leegruimen van uw oude woning, vanwege het huwelijk, zijn er ook andere redenen waarom een huis ontruimd moet worden. Een huis ontruimen gebeurt ook bij het overlijden van de eigenaar, een verhuizing naar een verpleeghuis, samenwonen, echtscheiding of zakelijk faillissement.

Verhuisdozen in de vrachtwagen van totaalontruiming utrecht

Verwijderen van vloer, badkamer en keuken

Bij Totaal Ontruimingen is een goede communicatie met u als klant belangrijk. Wij horen graag wat uw wensen en eisen zijn, zodat we gezamenlijk een goed eindresultaat kunnen bereiken. Heeft u de vraag van de woningbouwvereniging gekregen om de vloer eruit te laten halen? Totaal Ontruimingen doet dit voor u. Wanneer gewenst slopen wij ook de badkamer en de keuken uit het huis. Heeft u kleine beschadigingen aan de muren? Wij vullen kleine gaten in muren, werken elektrische draden weg en verwijderen gordijnrails en zonneschermen.

Woningontruiming in Oudewater uit handen geven

Een woningontruiming in Oudewater kan ook ingezet worden wanneer de eigenaar van een huis overlijdt. In dit geval is het huis niet van uzelf maar van een dierbare of familielid. Doordat het huis niet van uzelf is kan het lastig zijn om de juiste keuzes te maken betreft de inboedel. Dankzij Totaal Ontruimingen staat u er niet alleen voor! Wij ervaren geen emotionele band met het huis of de inboedel. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt voor u aan de slag.

Vele verhuisdozen gevuld met inboedel dat ontruimt is door totaalontruiming utrecht

Meer weten over woningontruiming in Oudewater?

Dankzij onze service en klantvriendelijkheid wordt er keer op keer gekozen voor Totaal Ontruimingen. Dit is te danken aan onze professionele aanpak, maar ook aan onze lage prijzen. Bel vandaag nog naar 0624777748. U kunt ook contact met ons opnemen door het contactformulier op onze website in te vullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Een woningontruiming in Oudewater was nog nooit zo snel gedaan!